Mad

Sandwich med kyllingesalat

af Louisa Lorang 3. april 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er sandwich med kyllingesalat. Få opskriften her

Når du laver rester med vilje, er næste dags måltid klar på ingen tid.1 tilberedt kyllingebryst + 1 lår fra mandag5 spsk. drænet yoghurt1 tsk. dijonsennep1 lille bundt plukket estragon1 lille rødløg, hakket2 stilke bladselleri i tynde skiversalt og peberENDVIDERE:½ icebergsalat, plukket½ agurk i skiver4 skiver rugbrødmere peberSALAT:50 g rucola1 rødløg i skiver50 g fetaolivenolie og eddikesalt og peberPluk kyllingekødet, og kassér ben og skind. Rør yoghurten med sennep, estragon, rødløg og bladselleri. Vend kyllingen med dressingen, og smag til med salt og peber.Fyld kyllingesalat, salat og agurk imellem 2 skiver rugbrød, og krydr med mere peber.Servér sandwichene med rucola salat, rødløg og feta, krydret med salt, peber, olivenolie og eddike.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER