
1. GRILLEDE OSTEBRØD: Tænd ovnen på 200°. Halvér brødet, skær det i mindre stykker, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg skiver af hvidskimmelost på brødet. Dryp med ahornsirup. Rist brødet i ovnen i ca. 5 minutter, til osten smelter.
2. SENNEPSDRESSING: Rør sennep sammen med eddike og honning. Hæld olien i under omrøring.
3. Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem i lidt olie på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Skyl spinaten, og hak den groft. Skyl pærerne, og skær dem i tynde både. Pil og skær løget i tynde både. Bland spinat og pærer, og hæld sennepsdressingen over. Anret ostebrødene oven på salaten, og pynt med rødløg. Skær bøfferne i skiver, og anret dem på salaten. Servér straks.