
Mad
Salade chèvre chaud
12. maj 2014af Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter byder på skønne, fyldige sommersalater. Her får du opskriften på salade chèvre chaud
Salade chèvre chaud til 4 personer (20 min)
Den skarpe dressing giver modspil til de karamelliserede gedeostebrød. INGREDIENSER 200 g frisésalat 1 lille flute 1 rulle gedeost 1 rødløg 150 g valnødder lidt flydende honning SENNEPSDRESSING 1 spsk. vineddike ½ tsk. salt friskkværnet peber 1 tsk. dijonsennep 1 tsk. flydende honning 3 spsk. olivenolieOpskrift - sådan laver du salade chèvre chaud
1. Sennepsdressing: Pisk eddike sammen med salt, peber, sennep, honning og olivenolie. Skyl og pluk salaten. Vend den med dressingen, og fordel salaten på 4 tallerkener. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Fordel rødløg og valnødder over salaten. 2. Tænd ovnen på 225°. Skær fluten i 8 skiver, og læg en skive gedeost på hver skive brød. Dryp lidt flydende honning på gedeosten. Rist brødene i ovnen i ca. 8 minutter, til honningen er karamelliseret. Anret brødene oven på salaten.UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Salade niçoise med grillet tun - Få opskriften her
Cæsarsalat med kylling og croutoner - Få opskriften her
Grøn couscoussalat med feta og urtedressing - Få opskriften her
Rejesalat med dildmayonnaise - Få opskriften her
