
Røsti med gedeostecreme
11. oktober 2010
2 bagekartofler
1 squash
2 fed hvidløg
1-2 tsk. flagesalt
olie til stegning
ENDVIDERE:
100 g blød gedeost uden skorpe
1 dl drænet yoghurt
1 spsk. citronsaft
400 g tomater
100 g sorte oliven
lidt plukket basilikum
olivenolie
lidt citronsaft
salt og peber
TILBEHØR:
groft brød
Skræl kartoflerne, og riv kartofler, squash og hvidløg. Rør saltet i, og pres så meget væde som muligt ud af grøntsagerne. Del dem i to portioner, og steg dem på to pander i olie ved middelvarme. De skal stege 12-18 minutter i alt.
Rør imens gedeost og yoghurt sammen, og smag til med citronsaft og salt.
Skær tomaterne i mindre stykker, og vend dem med oliven, basilikum, olie og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Servér varme røsti med gedeostecreme, tomatsalat og groft brød.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



