Mad

Rødbede-rugotto og kylling

af Louisa Lorang 26. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er rødbede-rugotto og kylling. Få opskriften her

1½ dl perlerugsalt2 fed hvidløg i tynde skiver1 lille løg, hakketolivenolie2 mellemstore rødbeder, revne1 dl hvidvin100 g blød gedeostsalt og peber2 kyllingebryster, gerne med skindlidt olie til stegningsaltENDVIDERE:50 g rucolaolivenolieæbleeddikeSkyl perlerugen, og kog den i saltet vand i ca. 20 minutter, til den er mør.Sautér hvidløg og løg i olie i en varm, dyb pande. Det skal ikke tage farve. Kom rødbederne ved, og lad dem stege kort. Kom hvidvinen på, og lad det koge ind til ca. det halve.Tilsæt perlerug og gedeost, og smag til med salt og peber.Steg imens kyllingebrysterne i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt.Servér straks rugotto, kylling, og rucola vendt med lidt olie og eddike.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER