Mad

Ristet torskerogn med peberrods-yoghurt

af Louisa Lorang 18. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er ristet torskerogn med peberrods-yoghurt. Få opskriften her

Ristet torskerogn med peberrods-yoghurt til 2 personer (40 min.)

Ingredienser:400 g torskerognsalt½ økologisk citronlidt melsmør + olie til stegningsalt

Yoghurt:100 g yoghurt1 tsk. dijonsennepsaltpeberrod efter smag

Salat:2 æbler i både2 hjertesalater, plukket1 bundt radiser i skiverolivenoliecitronsaftsaltpeber

Opskrift - Sådan laver du ristet torskerogn med peberrods-yoghurt:

1. Kom forsigtigt torskerognen i kogende vand tilsat salt og skiver af økologisk citron. Lad den koge stille og roligt i 15-35 minutter, alt efter størrelsen på torskerognsbukserne. Lad den trække lidt i lagen, tag den op, og lad den køle lidt af. Skær den i skiver, og vend den i en smule mel. Rist den i smør og olie, og krydr med salt.

2. Rør imens yoghurt med sennep, salt og peberrod.

3. Vend æbler, hjertesalater og radiser sammen med lidt olie og citronsaft. Krydr med salt og peber.

Servér torskerogn med yoghurt og salat. Giv rugbrød til.

TIP: Køb rognen kogt hos din fiskehandler - og spring hele det trin over. Så er det virkelig fastfood

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kyllingebryst med rabarberchutney og peberrods-tzatziki - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling og blomkål i butter curry - Få opskriften her

Onsdag: Krebinetter med lun hjertesalat- Få opskriften her

Fredag: Lammekoteletter med boghvede-tabouleh - Få opskriften her