Mad

Ristet kylling med sød kartoffelmos

af Louisa Lorang 14. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er ristet kylling med sød kartoffelmos. Få opskriften her

500 g søde kartofler200 g bagekartoffel2-3 spsk. olivenolie50 g revet parmesansaltENDVIDERE:2 kyllingebryster, gerne med skindlidt olie til stegningsalt2 hjertesalater1 spsk. flydende honning2 spsk. citronsaft1 tsk. revet skal af økocitronsaltSkræl kartoflerne, og skær dem i grove terninger. Kog dem under låg i usaltet vand, der kun akkurat dækker, til de er helt møre. Dræn vandet fra, sæt kartoflerne tilbage på blusset, og lad dem dampe tørre. Pisk dem til mos med et piskeris, og kom olivenolien i. Tilsæt parmesanen, og smag til med salt. Rist imens kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.Pluk salaten fra hinanden, og skyl den. Rør honning, citronsaft og citronskal sammen; vend salaten i, og smag til med salt.Servér kylling med mos og sprød salat.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER