Selv om du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, behøver det ikke at tage lang tid at lave en flot dessertanretning. Her får de skønne friske rabarber simpelt selskab af en hurtig crumble og en anelse ingefær
30 min4 personer
Tid i alt 45 min
Det skal du bruge
350 g rabarber
75 g sukker
1½ tsk. stødt ingefær
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. majsstivelse
50 g rørsukker
50 g hvedemel
50 g grove havregryn
75 g smør
Servering
1½ dl cremefraiche 9 %
Sådan laver du rabarbercrumble med ingefær
Tænd ovnen på 180°.
Rens rabarber, og skær dem i mundrette stykker.
Vend rabarber med sukker, ingefær, vaniljesukker og majsstivelse, og fordel dem i 4 ovnfaste portionsforme (eller i 1 stor form).
Klem sukker, mel, havregryn og smør sammen i en skål uden at arbejde for meget med det, og smuldr blandingen over rabarberne.