
1. Tænd ovnen på 200°. Gnid kyllingelårene med olivenolie, timian, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Rens peberfrugterne, og skær dem i kvarter. Dræn artiskokhjerterne fra dåsen, og halvér dem. Fordel peberfrugter og artiskokhjerter i fadet ved siden af kyllingelårene. Dryp en smule olivenolie over, og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
2. Polenta: Hæld majsgryn i kogende, saltet vand i en gryde under konstant omrøring. Lad det koge i ca. 15 minutter, indtil grøden bliver cremet. Riv parmesan, og rør den i grøden. Smag polentaen til med salt og peber. Servér polenta med kyllingelår, peberfrugter og artiskokhjerter, og drys evt. med mere frisk timian og parmesan.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Torsk med urtecrust og lun gulerodssalat - Få opskriften her
Tirsdag: Græske oksefrikadeller med rødbede-tzatziki og feta-kartofler - Få opskriften her