Mad

Pitaburger med slaw

af Louisa Lorang 1. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er pitaburger med slaw. Få opskriften her

1 rød chili½ dl sukker½ dl æbleeddike½ spidskål1-2 tsk. salt½ bundt gulerødder medtop, eller små gulerødderENDVIDERE:300 g hakket oksekødlidt olie til stegningsalt2 grove pitabrødHak chilien, kom chili, sukker og eddike i en kasserolle, og lad det lige koge op, til sukkeret er smeltet. Køl dressingen helt af (smid den i fryseren, hvis det skal gå stærkt)Snit kålen fint, læg den i et dørslag, og vend den med salt. Lad den trække i 10 minutter. "Ælt" kålen, så den bliver mør og falder lidt sammen. Skær gulerødderne i skiver, og vend kål og gulerødder med chilidressingen.Form imens kødet til 2 bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr dem med salt. Lun pitabrødene, kom bøf og kålsalat i de lune pitabrød, og servér straks.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER