Opskrift - sådan laver du pitabrød med edamame-falafler og haydari
1. HAYDARI: Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, halvér dem, og fjern lameller og frø. Bag peberfrugterne i ovnen i 20-30 minutter, indtil skindet bliver sort. Afkøl, og fjern skindet. Blend peberfrugterne sammen med de øvrige ingredienser med en stavblender eller foodprocessor. 2. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Pil løget, og skær det i både. Pil og pres hvidløg. Blend edamamebønner, løg, hvidløg, persille, spidskommen, salt, æg og tahin sammen i en foodprocessor til en ensartet dej. Form små falafler af dejen, rul dem i sesamfrø, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i 20 minutter, til falaflerne er sprøde. 3. SERVERING: Lun pitabrødene. Snit rødkål fint. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Servér med haydari og edamame-falafler.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksefad med rodfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte kartofler med æg og bacon - Få opskriften her
Torsdag: Kylling i rød peanut-curry - Få opskriften her
Fredag: Aubergineruller med bolognese - Få opskriften her