Mad

Pestokylling med lun linsesalat

af Louisa Lorang 18. oktober 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er pestokylling med lun linsesalat. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegning½ portion pesto fra tirsdagENDVIDERE:1½ dl grønne linsersaft og skal af 1 økocitron1 tsk. sennep2 tsk. flydende honning1½ spsk. balsamicoeddike2 spsk. olivenoliesalt og peber3 tomater i små terninger1 bundt bredbladet persille, hakketRist kyllingebrysterne i olie på en varm pande i 5 minutter på hver side. Krydr med salt. Læg dem på bagepapir, og top dem med pesto. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200° i 10-15 minutter, eller til de er gennemtilberedte.Kog imens linserne i 15-20 minutter, eller til de er møre. Dræn vandet fra, og lad dem dryppe af i en si.Rør citronsaft, fintrevet citronskal, sennep, honning, eddike og olie sammen, og smag til med salt og peber. Vend dressingen med de lune linser. Del tomaterne i kvarter, fjern og kassér kernerne, og skær tomatkødet i terninger. Vend tomat og persille i linsesalaten, og smag til med salt.Servér straks pestokylling med lun linsesalat.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER