Mad

Peberbøf med bønnesalat

Ugens fredagsopskrift er peberbøf med bønnesalat. Få opskriften her

400 g hakket oksekød
knust peber, gerne sort, hvid og rosa
olie til stegning
salt

TILBEHØR:
1 dl vand
1 spsk. smør
150 g små løg
300 g grønne bønner, nippede
salt
500 g ristede kartofler
timian

Form kødet til to bøffer. Vend siderne af bøfferne i knust peber, og steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt.
Kom imens vand og smør i en sauterepande, og lad det koge op. Kom løg og bønner i, og lad dem dampe i 3-4 minutter. Dræn lidt af vandet fra bønnerne inden servering - der må gerne være lidt tilbage.
Servér straks bøfferne med ristede kartofler med plukket timian og lun bønnesalat.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag
Læs mere om: