Mad

Peberbøf med bønnesalat

af Louisa Lorang 17. oktober 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er peberbøf med bønnesalat. Få opskriften her

400 g hakket oksekødknust peber, gerne sort, hvid og rosaolie til stegningsalt

TILBEHØR:1 dl vand1 spsk. smør150 g små løg300 g grønne bønner, nippedesalt500 g ristede kartoflertimian

Form kødet til to bøffer. Vend siderne af bøfferne i knust peber, og steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt.Kom imens vand og smør i en sauterepande, og lad det koge op. Kom løg og bønner i, og lad dem dampe i 3-4 minutter. Dræn lidt af vandet fra bønnerne inden servering - der må gerne være lidt tilbage.Servér straks bøfferne med ristede kartofler med plukket timian og lun bønnesalat.Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER