
Opskrift på wraps med gravad filet
28. juni 2012Opskrift på wraps med gravad laks og flødeost (Tid: 10 min)
Ingredienser til wraps med gravad laks og flødeost
100 g spæde salatblade
4 tortillas
2 avocadoer
150 g flødeost
2-3 spsk purløg
Salt, peber
1 rødløg
220 g gravad kød, f.eks. filet
Gravad dressing:
2 tsk flydende honning
2 spsk vindruekerneolie
1 spsk vand
Lidt salt
Masser af peber
Sådan laver du wraps med gravad laks og flødeost
Skyl salaten og lad den afdryppe.
Dryp lidt vand på tortillaerne og varm dem i en bunke på panden i et par min.
Byt om på dem undervejs, så de alle varmes op.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Halvér avocadoerne, fjern sten og skær avocadokødet i skiver.
Rør flødeosten med hakket purløg, salt og peber.
Pil løget og skær det i tynde skiver.
Smør tortillaerne med flødeost og fordel salat, gravad filet, avocado, løg og dressing på hver. Rul dem sammen og servér.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.