
1. Råstegte kartofler: Skær kartofler i både, vend dem med olie, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.
2. Dup steaksene tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem i smør på en varm pande 1-2 minutter, og sæt panden til side.
3. Løgkompot: Pil og halvér rødløg, og skær i tynde skiver. Steg dem i olie på panden ved svag varme i 10 minutter. Kom eddike på, og kog den helt ind. Tilsæt bouillon, timian og frosne bær, og småkog 5 minutter. Smag til med salt og peber. Skær smørret i små terninger, og vend dem i til sidst.
4. Salat: Vend skyllet salat med olie, eddike, salt og peber. Læg løgkompot på kødet, og servér med salat og kartofler
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Krydrede kødboller i chili-tomat-sauce - Få opskriften her
Rispilaf med nødder og barbecueschnitzler - Få opskriften her