Opskrift - sådan laver du mørbrad i grøn karry
TILBEHØR: Kog de sorte ris efter anvisningen på pakken. Puds mørbrad for sener, og skær den i skiver på 1½ cm. Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint. Steg løg, hvidløg, ingefær og karrypasta i olie i en gryde i et par minutter. Tilsæt mørbradskiver, og brun dem godt på alle sider. Hæld kokosmælk på, og lad retten simre i 10 minutter. Skyl broccoli, del den i små buketter, og lad den koge med i gryden, til den er mør. Afdryp bambusskud, og lad dem varme med i retten. Smag til med limesaft og fiskesauce.
SERVERING: Anret de sorte ris i skåle, og top med grøn karry, kokosflager og basilikum.
Få indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER Mandag: Kartoffelmad med bacon og mandler
Onsdag: Quiche med røget laks
Torsdag: Græskarsuppe med sorte ris
Fredag: Chili con kylling