
Mageløse mazariner med brombær
3. august 2016Brombær er supersunde, rige på E-, C- og K-vitaminer og har desuden et højt indhold af kostfibre, og de smager vidunderligt i alskens kager og desserter. Når sommeren går på hæld, kan du selv gå på jagt efter vilde brombær mange steder, men de smagfulde bær kan også købes i supermarkeder året rundt.
Så mange bær skal du spise for at styrke din sundhed
Mazariner med brombær
Det tager bare 10 min. + lidt tid til afkøling af lave de 6 kager.
Det skal du bruge:
2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
2 spsk. sukker
½ stang vanilje
1½ spsk. majsstivelse
2 dl sødmælk
6 små mazarinkager eller 1 stor (færdigkøbt)
36 brombær, ca. 250 g
Sådan gør du:
Pisk æg, sukker, vaniljekorn og majsstivelse sammen i en lille gryde.
Tilsæt mælk og kog op under konstant omrøring i ca. 3 min., til cremen tykner.
Hæld den i en skål og lad den afkøle.
Mos 3 brombær og rør dem i vaniljecremen.
Smør mazarinkagerne med creme og pynt med friske brombær.
Her får du fire ekstra opskrifter med brombær
Den sunde: Morgenmadsshot med brombær og knas