Mad

Lynstegt kylling med sød basilikum

af Louisa Lorang 13. december 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er lynstegt kylling med sød basilikum. Få opskriften her

2 kyllingebrysteren smule olie til stegning100 g champignoner i skiver100 g grønne bønner med nippede ender1 tsk. sukker1 rød peberfrugt i strimler1 rødløg i både1 rød chilipeber, hakket (med eller uden frø)2 spsk. fiskesauce2-3 spsk. soja½ bundt sød basilikum (thaibasilikum)TILBEHØR:kogte ris, gerne fuldkorns-limebådeSkær kyllingebrysterne i strimler, og rist dem i lidt olie i en varm wok, til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Tag dem op, og rist champignonerne i den varme wok i et minut eller to. Kom bønnerne ved, og rist, til svampene har taget lidt farve. Kom kyllingen tilbage i wokken, og tilsæt sukker, peberfrugt, rødløg, chili, fiskesauce og soja. Lad det hele stege kort. Tag wokken af varmen, og vend basilikummen i. Servér straks med kogte ris og limebåde til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER