
Let og lækker ugemenu
4. maj 2009Alle opskrifter er til 2 personer
Mandag:
Nudelsalat med kylling

Tirsdag:
Lyn-pakoras i fladbrød

Onsdag:
Græsk burger

Torsdag:
Skrubber med remoulade


Indkøbsliste:
Husk at tjekke datoerne, og sørg for at opbevare maden fornuftigt
Frugt og grønt:
3 citroner
3 lime
1 rød chili
1 grøn chili
1 knold ingefær
200 g daikon (kinaradise)
1 bundt mynte
1 bundt koriander
1 lille bundt bredbladet persille
200 g babyspinat
1 lille iceberg
2 hovedsalater
1 agurk
250 g grønne bønner
2 gulerødder
150 g søde kartofler
700 g kartofler
Kolonialvarer:
150 g tynde risnudler
rød karry
1 dåse kokosmælk
2 fladbrød
2 gode (burger)boller
Køl og frys:
frosne ærter
drænet yoghurt
god pickles
2 kyllingebryster
400 g hakket lam
250 g svinekød i strimler
Køb hos fiskehandleren torsdag:
2 flåede skrubber
TJEK DESUDEN AT DU HAR:
ekstrajomfruolivenolie
stegeolie
risvineddike
salt og peber
sukker
stødt koriander
stødt spidskommen
1 løg, 2 rødløg og 3 fed hvidløg
fiskesauce
chilisauce
sesamfrø
blå birkes
mel
rasp
grove ris
1 æg
smør
mayonnaise