https://imgix.femina.dk/media/5d93f5c6eb734bd0b2f7bbf51e427d17_0.jpg
Mad

Let og lækker ugemenu

4. maj 2009
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Du sparer tid, når du køber ind til flere dage ad gangen – Her får du opskrifter og indkøbsseddel til en hel uge serveret på et sølvfad

Alle opskrifter er til 2 personer

Mandag:
Nudelsalat med kylling

Nudelsalat med kylling
Lyn-pakoras i fladbrød
Græsk burger
Skrubber med remoulade
Svin og søde kartofler i rød karry

Indkøbsliste:

Husk at tjekke datoerne, og sørg for at opbevare maden fornuftigt

Frugt og grønt:
3 citroner
3 lime
1 rød chili
1 grøn chili
1 knold ingefær
200 g daikon (kinaradise)
1 bundt mynte
1 bundt koriander
1 lille bundt bredbladet persille
200 g babyspinat
1 lille iceberg
2 hovedsalater
1 agurk
250 g grønne bønner
2 gulerødder
150 g søde kartofler
700 g kartofler

Kolonialvarer:
150 g tynde risnudler
rød karry
1 dåse kokosmælk
2 fladbrød
2 gode (burger)boller

Køl og frys:
frosne ærter
drænet yoghurt
god pickles
2 kyllingebryster
400 g hakket lam
250 g svinekød i strimler

Køb hos fiskehandleren torsdag:
2 flåede skrubber

TJEK DESUDEN AT DU HAR:

ekstrajomfruolivenolie
stegeolie
risvineddike
salt og peber
sukker
stødt koriander
stødt spidskommen
1 løg, 2 rødløg og 3 fed hvidløg
fiskesauce
chilisauce
sesamfrø
blå birkes
mel
rasp
grove ris
1 æg
smør
mayonnaise

Læs også