Mad

Laks med blomkål og estragon

Ugens onsdagsopskrift er laks med blomkål og estragon. Få opskriften her





1 lille blomkål
300 g kogte kartofl er
lidt olie til stegning
2 spsk. citronsaft
3 spsk. kapers
3-4 stilke estragon, plukkede
salt
300 g laks uden skind og ben
en smule olie til stegning
salt
TILBEHØR:
citron
100 g blandet salat
lidt olivenolie og eddike
Rist laksen i en smule olie på en varm pande. Tag panden af varmen, når laksen er næsten gennemstegt; vend laksen, og lad den stege færdig på eftervarmen. Skær imens blomkålen i mindre buketter og kartoflerne i mundrette stykker. Rist begge dele i lidt olie, på en varm stor pande. Kartoflerne skal være gyldne og blomkålen stadig have bid. Kom citronsaft på
panden undervejs, og lad den reducere væk. Kom kapers og estragon på, og lad det stege med i et minuts tid. Smag til med salt, og servér straks med laks, citronbåde og salat vendt
med lidt olie og eddike.

Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagTorsdagFredag

Læs mere om: