
Kyllingesatay med peanutsauce
27. juni 2011
Grillspyd med asiatisk twist: lækre kyllingespyd med velsmagende peanutsauce, der lige giver det dér ekstra...
LÆS OGSÅ:
10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter
KYLLINGESATAY MED PEANUTSAUCE
Ingredienser
2 kyllingefileter
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
2 spsk soja
Sauce:
2 spsk crunchy peanutbutter
Ca. 1 dl kokosmælk
1 fed hvidløg
2 spsk soja
Lidt citronsaft
Lidt chili
Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i strimler, som snoes på træspyd.
Læg dem på en tallerken og dryp med olie, citronsaft og soja.
Lad dem trække i ca. 30 min.
Varm peanutbutter og kokosmælk forsigtigt op under omrøring og tilsæt presset hvidløg, soja, citron og chili. Smag til.
Dup spyddene i køkkenrulle og grill ved middelvarme i ca. 6-8 min.
Server med sauce og evt. ris med grøntsager