Opskrift - sådan laver du kyllingenuggets med ovnbagte kartofler og bbq-sauce
1. OVNBAGTE KARTOFLER: Tænd ovnen på 200° varmluft. Skrub kartoflerne, og skær dem i stave. Vend dem med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde. 2. Skær kyllingebrystfileter i mundrette stykker. Knus cornflakes i en foodprocessor, eller læg dem i en pose, og knus dem med en kagerulle. Vend kyllingestykkerne i en blanding af majsmel og salt. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i knuste cornflakes. Fordel de panerede nuggets på en ny bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. 3. BARBECUESAUCE: Bland alle ingredienserne sammen, og smag til. 4. SERVERING: Skyl og pluk salaten. Skræl gulerødder, skyl agurk, og skær begge dele i stave. Servér nuggets med ovnbagte kartofler, barbecuesauce, grøntsagsstave og salatblade.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Chili sin carne – Få opskriften her
Onsdag: Spicy rejespyd og melonsalat med ærter – Få opskriften her
Torsdag: Røsti med svampe, æg og bacon – Få opskriften her
Fredag: Græsk lamme-kleftiko – Få opskriften her