Mad

Kyllingebryster med sød kartofftelsalat

af Louisa Lorang 19. april 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er en gode kyllingebryster. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til penslingsalt og peberENDVIDERE:2 søde kartofler i terningersalt250 g grønne bønner med nippede ender2 spsk. ekstrajomfruolivenolie2 tsk. grov sennep2 spsk. hakkede banan-skalotteløgPensl kyllingebrysterne med olie, og gril dem på en varm grillpande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.Kog kartoflerne i 10-15 minutter i vand, der kun lige dækker - de skal være møre, men ikke udkogte. Kom bønnerne i kogende vand, og damp dem i 3-4 minutter. Dræn vandet fra begge dele, og vend grøntsagerne med olie, sennep og løg. Smag til med salt og peber.Servér straks kyllingen med sød kartoffelsalat.Opskriften er til to personer.Få indkøbslisten herRELEVANTE LINKS

FEMINA madplan
FEMINA madplan
FEMINA madplan
FEMINA madplan