Mad

Kylling med sommermos og radisesalat

af Louisa Lorang 5. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kylling med sommermos og radisesalat. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegning2 spsk. flagesaltfintrevet skal af 1 økologisk citron1 spsk. finthakket rosmarinENDVIDERE:600 g kartofler med skræl2-3 spsk. olivenolie1 bundt dild, hakketsalt1 bundt radiser1 potte brøndkarsecitronsaftolivenolieSteg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, til de er gennemstegte.Bland imens salt, citronskal og rosmarin. (OBS: Gem noget af saltet til onsdag!). Krydr kyllingebrysterne med kryddersalt. Skrub imens kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand, under låg. Hæld vandet fra, og mós dem groft med et piskeris. Kom olie og dild i mosen, og smag til med salt.Snit radiserne i strimler, og vend dem med brøndkarse. Smag til med citron og olie.Servér kyllingen med radisesalat og mós.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER