Mad

Kylling enchilladas de luxe

af Louisa Lorang 31. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er kylling enchilladas de luxe Få opskriften her

2 kyllingebryster i strimlerlidt olie til stegning2 løg i bådesalt2 tsk. knust spidskommen1 tsk. stødt koriander½-1 tsk. cayennepeber (eller efter smag)1-2 spsk. limesaft1 grøn peberfrugt i strimlerENDVIDERE:6 små tortillaer100 g revet cheddarost150 g cremefraiche 18 %½ dl sorte oliven, hakkede2 avokadoer i terninger2 tomater i terninger2 håndfulde plukket korianderTILBEHØR:limebådetabascoRist kyllingen i lidt olie på en stor, varm pande. Kom løg ved, og lad dem blive klare. Tilsæt salt, spidskommen, stødt koriander, cayenne og lime. Lad det lige varme, tilsæt peberfrugt, og steg i yderligere 1-2 minutter.Fordel fyldet på de 6 tortillaer, rul dem sammen, og læg dem tæt i et ovnfast fad. Top med revet ost, og gratinér dem i ovnen ved 200° i 6-8 minutter, eller til osten er smeltet.Anret de varme enchilladas toppet med cremefraiche, oliven, avokado, tomat og koriander. Giv lime og tabasco til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER