
Mad
Kulmule med gnocchi og ristet blomkål
14. december 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Dette måltid kan trylles sammen på ingen tid og smager så herligt, at det fint kan serveres for gæster. Her får du opskriften på kulmule med gnocchi og ristet blomkål
Kulmule med gnocchi og ristet blomkål
Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 800 g kulmule delt i 4 stykker 2 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber RISTET BLOMKÅL 1 blomkål 3 spsk. olivenolie til stegning salt og friskkværnet peber GNOCCHI 500 g g gnocchi 1 håndfuld salvieblade
TIL SERVERING 50 g parmesan 1 citron PRØV OGSÅ: Sprødstegt kulmule med polenta og spinat
Opskrift - sådan laver du kulmule med gnocchi og ristet blomkål
1. RISTET BLOMKÅL: Tænd ovnen på 225°. Rens blomkål, og skær den i mundrette buketter. Vend med olie, salt og peber, og fordel dem i et stort ovnfad. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til blomkålen er let gylden. 2. GNOCCHI: Kog gnocchi efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte. Vend gnocchi og finthakket salvie sammen med blomkålen i ovnfadet. Gnub olie på kulmulen, og krydr godt med salt og peber på begge sider. Læg kulmulen med skindsiden opad over blomkål og gnocchi i fadet, og sæt retten i ovnen i yderligere 10 minutter, til fisken er gennemstegt. 3. SERVERING: Riv parmesan over ovnretten, og servér med citron skåret i skiver.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pizza med rødbede, sprød grønkål og feta - Få opskriften her
Tirsdag: Andelår med ristet rosenkålssalat - Få opskriften her
Onsdag: Marokkansk grøntsagsgryde - Få opskriften her
Torsdag: Julekrydrede frikadeller og fennikelslaw - Få opskriften her