Mad

Koteletter med lun kartoffelsalat

af Louisa Lorang 22. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er koteletter med lun kartoffelsalat. Få opskriften her

½ dl eddike, gerne æbleeddike½ dl rørsukker1 rødløg i både1 spsk. smør½ kg små kartofler (+ evt. ½ kg kartofler til torsdag)250 g grønne bønnersaltENDVIDERE:2 svinekoteletter, gerne på benlidt olie til stegningsalt og peberTILBEHØR:100 g blandet salatolie og eddikeKog eddike, sukker og løg i en kasserolle i 3-5 minutter, til alt sukkeret er smeltet. Sæt den til side.Kog kartoflerne i saltet vand (kog gerne kartofler til torsdag også). Hæld vandet fra, og lad dem dampe tørre under låg (tag evt. halvdelen fra).Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.Nip enderne af bønnerne, og damp dem i saltet vand i 3-4 minutter, eller til de er tilberedte, men stadig med bid.Kom bønner, løg, eddikedressing og smør i gryden med kartofler lige inden servering, og ryst gryden.Servér koteletterne med lun kartoffelsalat og salat vendt med en smule olie og eddike.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER