Mad

Koteletter med lun kartoffelsalat

Ugens tirsdagsopskrift er koteletter med lun kartoffelsalat. Få opskriften her

½ dl eddike, gerne æbleeddike
½ dl rørsukker
1 rødløg i både
1 spsk. smør
½ kg små kartofler (+ evt. ½ kg kartofler til torsdag)
250 g grønne bønner
salt
ENDVIDERE:
2 svinekoteletter, gerne på ben
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
100 g blandet salat
olie og eddike
Kog eddike, sukker og løg i en kasserolle i 3-5 minutter, til alt sukkeret er smeltet. Sæt den til side.
Kog kartoflerne i saltet vand (kog gerne kartofler til torsdag også). Hæld vandet fra, og lad dem dampe tørre under låg (tag evt. halvdelen fra).
Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Nip enderne af bønnerne, og damp dem i saltet vand i 3-4 minutter, eller til de er tilberedte, men stadig med bid.
Kom bønner, løg, eddikedressing og smør i gryden med kartofler lige inden servering, og ryst gryden.
Servér koteletterne med lun kartoffelsalat og salat vendt med en smule olie og eddike.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Onsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: