
Mad
Kogning af hummer
15. juni 2010af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
1 levende hummer på ca. 600 gCa. 3 l vand (nok til at hummeren er rigeligt dækket)1 spsk salt1 tsk sukker1 lille bundt dild1 tsk kommen (kan udelades
1 levende hummer på ca. 600 g
Ca. 3 l vand (nok til at hummeren er rigeligt dækket)
1 spsk salt
1 tsk sukker
1 lille bundt dild
1 tsk kommen (kan udelades)
Prøv også:
Salat med hummer, granatæble og ananas
Fremgangsmåde:
1. Kog vandet op med salt, sukker, dild og evt. kommen.
2. Når det spilkoger, sænkes hummeren i med hovedet først.
3. Læg låg på og lad hummeren koge i 15 min.
4. Lad den trække i kogevandet i ca. 10 min. og tag den op.