https://imgix.femina.dk/media/0f08bfa423304a2184e437e77901809c.jpg
Mad

Kogning af hummer

15. juni 2010
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
1 levende hummer på ca. 600 gCa. 3 l vand (nok til at hummeren er rigeligt dækket)1 spsk salt1 tsk sukker1 lille bundt dild1 tsk kommen (kan udelades

1 levende hummer på ca. 600 g
Ca. 3 l vand (nok til at hummeren er rigeligt dækket)
1 spsk salt
1 tsk sukker
1 lille bundt dild
1 tsk kommen (kan udelades)

Prøv også:

Hummersalat

Steak and lobster

Gratineret hummer

Salat med hummer, granatæble og ananas

Fremgangsmåde:

1. Kog vandet op med salt, sukker, dild og evt. kommen.

2. Når det spilkoger, sænkes hummeren i med hovedet først.

3. Læg låg på og lad hummeren koge i 15 min.

4. Lad den trække i kogevandet i ca. 10 min. og tag den op.

Læs også