
1. Skyl spinaten grundigt, og slyng den tør. Lad kikærterne dryppe af i en sigte. Rist mandlerne på en tør pande, og drys dem med salt. Bland spinat, kikærter og mandler i en skål, og drys med smuldret feta.
2. Skær kyllingebrystfileterne i 1 cm tykke skiver på tværs. Pensl kødet med olie, og steg det på en grillpande på begge sider, så det får et flot grillmønster og bliver gennemstegt.
3. Hindbærdressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til. Vend forsigtigt dressingen i salaten.
4. Rugbrødschips: Skær rugbrødet i papirtynde skiver, og steg dem i olie på en pande, til de er sprøde på begge sider. Drys med salt, og afkøl på en rist.
5. Fordel stegt kylling oven på salaten sammen med hindbær. Krydr med salt og peber, og servér de sprøde rugbrødschips til.