
1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom kartoflerne i en gryde og dæk med vand.
Kog kartoflerne i ca. 20 min. Når kartoflerne er møre, tilsættes ærterne, og der koges yderligere 1 min.
2. Hæld kogevandet fra og mos kartofler og ærter. Lun mælken og rør mosen lind med den efter smag. Smag til med salt og peber.
3. Skræl courgetterne i tynde strimler enten med en kartoffel- eller julienneskræller.
4. Krydr laksen med karry. Varm olien på en pande og steg laksestykkerne ca. 5 min. på hver side. Tag laksen af panden og vend courgettestrimlerne på panden. Smag til med salt og peber.
5. Servér laksen med ærtemos og courgette-»spaghetti«.
TIP: Jeg har brugt en julienneskræller til courgetterne. Den giver flotte lange tynde, spaghetti-lignende strimler. Julienneskrællere kan købes hos velassorterede isenkræmmere.
Energi pr. person 480 kcal.
Fordelt på: protein 27%,
kulhydrat 43%, fedt 30%