Opskrift – sådan laver du karryfad med kødboller
Kødboller: Rør hakket kød sammen med revet løg, hvedemel, æg, salt og peber. Form farsen til kødboller og sæt dem til side.
Fad: Snit hvidkål og porre fint, skær æblet i både. Opløs en bouillonterning i 2 dl kogende vand. Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand. Tilsæt fløde, karry, salt, peber og bouillonen. Kom snittet kål, porre og æble i et ovnfast fad. Hæld bouillonblandingen over og læg kødbollerne øverst. Bag retten i en varm ovn ved 200° i ca. 30 minutter, til kødbollerne er gennembagte. Servér retten med kogte ris. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER Mandag: Fillodejskurve med høns i asparges
Onsdag: Kotelet Louisiana
Torsdag: Stegt torsk med tomatsalat og quinoa
Fredag: Fillodejsruller med oksekød og hvid ost