
Mad
Kammuslinger med dildkartoffel
30. oktober 2013af Ida Davidsen
Tekst: Jane Frederiksen, Foto: Bjørn Jakobsen
Så er der godt nyt fra Ida Davidsen, der igen har kastet sig ud i fantastiske kreationer med smørrebrød
Ida Davidsen har gjort det igen - kreeret et helt fantastisk stykke smørrebrød.
Kammuslinger med dildkartoffel
1 stk. smørrebrød
Det skal du bruge
1 skive rugbrød
»Grøn« kartoffelsalat (kolde hele kartofler i eddikedressing med masser af dild, der giver den flotte farve)
Stegte kammuslinger
Skaldyrssky (kogt på skaldyrsskaller og krydderurter)
Dild
Sådan gør du
Dæk brødet med skiver af de grønne dildkartofler og anret de stegte kammuslinger ovenpå. Pynt dit smørrebrød med den kraftige skaldyrssky og lidt dild.
Få flere suveræne smørrebrød fra Ida Davidsen her: