Opskrift - sådan laver du hvide asparges med rejer, syrnet fløde og dild
1. Blend dild og olie, til dilden er så findelt som muligt, og sigt det igennem et klæde. 2. SYRNET FLØDE: Rør fløden med friskpresset citronsaft, honning, salt og peber, og lad det trække på køkkenbordet i 10 minutter. 3. Skræl de hvide asparges med en tyndskræller fra top mod bund, og skær bunden af. Kog dem i 4-5 minutter, til de er møre, og lad dem køle. 4. SERVERING: Skær de dampede asparges i mindre stykker, og anret dem på tallerkener. Rør 2 spsk. af dild-olien i den syrnede fløde, og hæld dressingen over de hvide asparges. Pynt med rejer, skovsyre og basilikum.
TIP: Hvis du får dild-olie tilovers, er den rigtig god at dryppe over nykogte kartofler eller piske mayonnaise af. PRØV OGSÅ:
Kold ærtesuppe med rejer og dild