Hovedretter

Unghanebryst i serranosvøb med stegte figner

4 personerDet skal du bruge:4 stk unghanebryst4 skiver serranoskinkeSalt, peber6 friske figner2 spsk smør1½ dl marsala1 pk frisk pasta (500 g

4 personer
madplan 8 5

Det skal du bruge:

4 stk unghanebryst
4 skiver serranoskinke
Salt, peber
6 friske figner
2 spsk smør
1½ dl marsala
1 pk frisk pasta (500 g fettucine)
1 lille pose spæde salater, ca. 125 g
4 spsk hindbær vinaigrette
50 g soltørrede tranebær

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 25 min.

1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.

2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.

3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.

4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.

5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.

6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3119 KJ (745Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 842 201 27
Kulhydrat 1372 328 44
Fedt 905 216 29

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.