Hovedretter

Ungarsk gullaschsuppe

4 personerDet skal du bruge:400 g oksekød i små tern1 løg4 spsk olie til bruning4 tsk paprika2 tsk spidskommen4 bagekartofler1½ liter vand3

4 personer

Det skal du bruge:

400 g oksekød i små tern
1 løg
4 spsk olie til bruning
4 tsk paprika
2 tsk spidskommen
4 bagekartofler
1½ liter vand
3 bouillonterninger
2-3 røde snack peberfrugter
2 dåser hakkede tomater
Salt, peber
300 g groft brød

Sådan gør du:

1. Hak løget. Brun oksekød og løg i olie ved god varme i ca. 3 minutter. Krydr med paprika samt spidskommen. Hæld vand og bouillontern ved.

2. Skræl kartoflerne. Skær kartofler og snack peberfrugt i små tern. Kom kartofler, peberfrugt og tomat i gryden. Tilføj 1 tsk salt og lad det koge for svag varme i 15 min.

3. Lun brødet på brødristeren eller i ovnen ca. 4 min.

4. Smag suppen til med salt og peber og server den rygende varm med brød.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Find alle Mamas madplaner her