Hovedretter

Tunbøf med stegte majskolber og avocadosalat

En tunbøf skal kun have kort tid på grillen, så de stadig er saftige og helt røde indeni. Få opskriften på tunbøf med stegte majskolber og avocadosalat

Tunbøf med stegte majskolber og avocadosalat til 4 personer

Tid: 25 minutter. 
 
DET SKAL DU BRUGE - TUNBØF
4 tunbøffer (a 125 g)
1 spsk. solsikkeolie til stegning
salt og friskkværnet peber
 
STEGTE MAJSKOLBER
4 majskolber
1 spsk. solsikkeolie til stegning
 
AVOCADOSALAT
2 modne avocadoer
2 røde peberfrugter
3 spsk. sorte sesamfrø
½ bundt koriander
 
SOJAGLACE
2 dl bouillon
1 dl sojasauce
 
TIL SERVERING
½ bundt koriander
 

Opskrift - sådan laver du tunbøf med stegte majskolber og avocadosalat 

 
1. Tunbøf: Pensl tunbøfferne med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side.
 
2. Stegte majskolber: Pil blade og tråde af majskolberne, og kog kolberne i 7 minutter. Skær dem i mindre stykker; pensl dem med olie, og steg dem på en (grill)pande på alle sider.
 
3. Avocadosalat: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tynde både. Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde stave. Bland avocado og peberfrugt, og drys med sesamfrø og koriander.
 
4. Sojaglace: Kog bouillon og sojasauce sammen i 3 minutter, til det tykner. Servér det som sauce til tunbøffer, majskolber og salat. Pynt med koriander.
 

Få indkøbslisten til hele ugens madplan her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Tortillapandekager med krydret oksekød og guacamole – Få opskriften her

Tirsdag: Kyllingebryst med peberfrugtsauce og tomatsalat – Få opskriften her

Onsdag: Æggekage med edamamebønner, skinke og kartofler – Få opskriften her

Fredag: Kalvecuvette med ristede bønner, stegte kartofler og basilikumcreme – Få opskriften her

Gør hverdagen lettere med en madplan - køb FEMINAs hæfte med 52 ugers madplan

 
 
Læs mere om: