Hovedretter

Svinekoteletter med jordskokkesalat

Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med jordskokkesalat. Få opskriften her

2 store svinekoteletter
lidt olie til stegning
ENDVIDERE:
1 tsk. sukker
¼ dl citronsaft
2-3 spsk. olivenolie
300 g jordskokker, skrubbede
1 æble
salt og peber
50 g ristede græskarkerner
1 bundt kørvel
TILBEHØR:
500 g ristede kartofler
lidt olie og eddike
Rør sukker, citronsaft og olivenolie sammen. Skræl jordskokkerne, og opbevar dem i vand. Skær dem og æblet i ultra tynde skiver, gerne på mandolinjern, og kom dem i dressingen med det samme, så de ikke bliver brune. Smag til med salt, og vend med græskarkerner og plukket kørvel lige inden servering.
Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og servér dem med ristede kartofler og jordskokkesalat.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Tirsdag Torsdag Fredag