Hovedretter

Stifado

Til 4 personerDet skal du bruge:4 dl grov bulgur6 dl vandSalt, peberCa. 300 g små skalotteløg4 fed hvidløg3 gulerødderCa. 500 g oksetykstegsfilet i

Til 4 personer
Mamas madplan
Det skal du bruge:

4 dl grov bulgur
6 dl vand
Salt, peber
Ca. 300 g små skalotteløg
4 fed hvidløg
3 gulerødder
Ca. 500 g oksetykstegsfilet i tern
187 ml rødvin
2 laurbærblade
1 kanelstang
2 dl tomat passata
4 dl oksebouillon

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 35 min.

1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt og peber

2. Pil skalotteløgene og halvér dem. Pil og hak hvidløgsfedene. Skrub gulerødderne og skær enderne af og del dem i 4 store stykker.

3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg samt hvidløg og brun endnu 2 min.

4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomat og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2965 KJ (709Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 801 191 27
Kulhydrat 1512 361 51
Fedt 652 156 22

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om: