Hovedretter

Pasta med wokstrimler og svampe i marsala fløde

4 personerDet skal du bruge:350 g svampemix1 løg2 fed hvidløg110 g baby spinat500 pasta400 g wokstrimler af skinkeinderlår2 spsk olie til stegning4

4 personer

Det skal du bruge:

350 g svampemix
1 løg
2 fed hvidløg
110 g baby spinat
500 pasta
400 g wokstrimler af skinkeinderlår
2 spsk olie til stegning
4 spsk marsala
2 dl madlavningsfløde 8%
Salt og peber

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Rens svampene og skær dem i lidt mindre stykker (kvarte).

2. Sæt en gryde over med rigeligt vand til pastaen.

3. Hak løg og hvidløg. Skyl spinaten og dryp af (gem til den anden ret).

4. Dup kødet tørt og lynsteg det ved høj varme i 1 spsk olie (evt. i 2 omgange), de skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).

5. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg i resten af olien 3-4 minutter.

6. Kog pastaen ca. 3-4 minutter i letsaltet vand, den skal være aldente.

7. Kom kødet tilbage i gryden/sauterpanden, tilsæt marsala og kog op, tilsæt fløden (gem til den anden ret), kog op, smag til med salt og peber. Vend spinaten i til sidst og lad det igen falde sammen. land med friskkogt pasta og server.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Find alle Mamas madplaner her