Hovedretter

Nudelsuppe med babyspinat og rejer

Server kun suppen med rejer i, hvis dit barn er ældre end 12 måneder. Du kan tage en smule suppe fra, før du putter rejerne i

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
Fra: 12 måneder

• 3 gulerødder
• 1½ l vand
• 1½ bouillonterning
• 200 g fuldkornsnudler
• 125 g minimajs
• 150 g sukkerærter
• 100 g babyspinat
• 2 store tomater
• 1 bundt forårsløg
• 2 spsk. sojasauce
• 1 limefrugt
• 3 tsk. ristet sesamolie
• 300 g rejer fra frost, optøede.

Tilbehør:
• 4 skiver brød

1. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Bring vand, bouillonterning og gulerodstern i kog i en gryde.

2. Tilsæt nudler, så snart bouillonen koger, og lad dem koge i det antal minutter, som er angivet på pakken.

3. Skyl minimajsene, og skær dem i skiver. Skyl og snit ærterne. Skyl spinaten. Lad minimajs, ærter og spinat koge med i suppen de sidste 2 minutter af nudlernes kogetid.

4. Skær tomaterne i tern. Rens forårsløgene, og snit dem fint. Kom tomater, forårsløg og rejer i suppen til sidst, og lad den få et kort opkog. Smag til med soja, limesaft og sesamolie, så suppen bliver tilpas salt, frisk og fyldig i smagen. Server straks med lidt brød til.

Nudelsuppe med babyspinat og rejer er en del af opskriftssamlingen Grøntsager under cover - se de andre lækre opskrifter her!

Prøv også:
Squashtærte

Læs mere om: