kalveschnitzler
Hovedretter

Kalveschnitzler og tabouleh med grønkål, granatæble og mynte

Brug gerne de grøntsager, du har ved hånden, når du laver tabouleh. Her får du opskriften på kalveschnitzler og tabouleh med grønkål, granatæble og mynte

Kalveschnitzler og tabouleh med grønkål, granatæble og mynte til 4 personer

Tid: 25 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL KALVESCHNITZLER
4 kalveschnitzler a 180 g
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie til stegning
 
TABOULEH
2½ dl couscous
3 dl grøntsagsbouillon
200 g frisk grønkål
1 agurk
½ bundt bredbladet persille
1 bundt mynte
1 granatæble
4 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
saft af 1½ citron
 
TIL SERVERING
½ citron
 
PRØV OGSÅ: Paneret kalveschnitzler med spaghetti og fennikelsalat
 

Opskrift - sådan laver du kalveschnitzler og tabouleh med grønkål, granatæble og mynte 

 
1. Tabouleh: Hæld couscous i en stor skål. Hæld kogende bouillon over couscoussen, og lad den trække tildækket i 10 minutter. Skyl og rib grønkålen, og hak den fint. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl persille og mynte, og hak det groft. Halvér granatæblet, og frigør de saftige røde kerner ved at slå på bagsiden af skallen med en grydeske. Fjern de bitre hvide hinder. Rør couscoussen med en gaffel, til den løsner sig, og rør olie, salt og peber i. Bland grønkål, agurk, persille, mynte og granatæblekerner i, og smag til med citronsaft.
 
2. Kalveschnitzler: Krydr kalveschnitzlerne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 2 minutter på hver side ved høj varme.
 
3. Servering: Skyl citronen, og skær den i skiver. Skær schnitzlerne i skiver, og servér dem sammen med tabouleh og citronskiver.
 
TIP: Rør et presset fed hvidløg i olien, inden du rører den i tabouleh-salaten.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Krydret thaisuppe med kylling og lime - Få opskriften her

Tirsdag: Citronmarineret lyssej med stegte grøntsager - Få opskriften her

Onsdag: Gratin med rosenkål, bacon og cremet ostesauce - Få opskriften her

Fredag: Tatarbøffer med bagte rødbeder, sprøde kartofler og spinatsalat - Få opskriften her