Hovedretter

Kalkunfilet svøbt i skinke med spændende pastasalat

4 personerDet skal du bruge:600 g kalkunfilet2 spsk honeydijon sennep2 spsk salvie4 spsk purløg6 skiver lufttørret skinkePasta salat500 g pasta

4 personer

Det skal du bruge:


600 g kalkunfilet
2 spsk honeydijon sennep
2 spsk salvie
4 spsk purløg
6 skiver lufttørret skinke
Pasta salat
500 g pasta fettucine
250 g cherrytomater
1 dl valnødder
20 g rucola
100 g soltørrede tomater i strimler

Dressing:
Skal fra 1 økologisk appelsin
2 spsk appelsinsaft
2 spsk hvidvinseddike
4 spsk olivenolie
2 bægre æggehvide
Salt og peber
1 dl rasp

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 40 min.

1. Tænd ovnen og indstil på 200°.

2. Smør oversiden af kødet med sennep. Hak salvie og purløg og drys det på sennepen.

3. Vikl skinken omkring. Brun kødet på alle sider på en middelvarm pande.

4. Læg kødet på en bageplade med bagepapir. Kom kødet i ovnen i 15-20 minutter.

5. Halver tomaterne og hak valnødderne meget groft. Skyl rucola grundigt og slyng den tør.

6. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 4 min.

7. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er skummende og hvid.

8. Rist raspen på en tør pande ved god varme til det er gyldent ca. 3 min.

9. Vend dressingen i pastaen og kom begge slags tomater, valnødder og rucola i, drys lige inden servering med rasp.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk.