Hovedretter

Italiensk steaksandwich

4 personerDet skal du bruge:Tip!Du kan nemt dele den friske mozzarella i fine med en god gammeldags æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg

4 personer

Det skal du bruge:

Tip!

Du kan nemt dele den friske mozzarella i fine med en god gammeldags æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.

4 ciabattabrød
1 romainesalat
2 håndfulde rucola
1 rødløg
250 g frisk mozzarella
8 tynde oksesteaks ca. 450 g
Salt, peber
12 semi dried tomater
3 spsk balsamico creme

Sådan gør du:

Tilberedningstid 25 minutter.

1. Skyl salaten og anret den som bund på tallerkenerne. Skær rødløget og mozzarellaosten i tynde skiver.

2. Læg brødet i den kolde ovn og varm den op til 200 °C og lun brødet ca. 11 min.

3. Steg steaksene på en meget varm pande 1½ min. på hver side og krydr med salt og peber.

4. Skær brødet over på midten. Læg kødet på brødet med tomat, mozzarella, rødløg og rucola og læg det på bunden af salat.

5. Læg overdelen af brødet lidt ind over salaten og dryp rundt om med balsamico creme.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.