Hovedretter

Glaseret asiatisk kalkun i tortilla

4 personer Det skal du bruge: Ca. 600 g kalkunbryst i strimler2 spsk olie4 spsk sojasauce3 spsk sukker10 g ingefær2 fed hvidløg2 spsk olie3 små rødløg

4 personer

Det skal du bruge:

Ca. 600 g kalkunbryst i strimler
2 spsk olie
4 spsk sojasauce
3 spsk sukker
10 g ingefær
2 fed hvidløg
2 spsk olie
3 små rødløg eller 2 store
5-6 forårsløg
½ kinakål
2 røde peberfrugt
8 tortillaer
Hoisin sauce

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 25 min.

1. Brun kødet i olien. Bland sojasauce, sukker, fintrevet ingefær og presset hvidløg sammen i en skål.

2. Hæld saucen på panden med kødet og vend det godt rundt i glaseringen. Steg et par minutter til glaseringen er stegt lidt ind. Fjern panden fra varmen og hæld indholdet over på en tallerken.

3. Varm evt. tortillaerne ovnen i 10 minutter ved 200° - indpakket i alufolie.

4. Skær løgene i grove både. Varm olien på panden og steg løgbådene til de er møre. Skær forårsløg, kinakål og peberfrugt i små stykker og lad dem stege lidt med på panden. Hæld kødet tilbage på panden.

5. Fyld tortillaerne med kød, grøntsager og hoisin sauce.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.