Hovedretter

Farserede squash med tomatsalsa og bulgur

Husk!Retten er med hakket kød og skal tilberedes på leveringsdagen. Ellers skal kødet fryses ned til det skal bruges.4 personerDet skal du bruge:2

Husk!

Retten er med hakket kød og skal tilberedes på leveringsdagen. Ellers skal kødet fryses ned til det skal bruges.

4 personer
Madplan 8 2

Det skal du bruge:
2 squash
2 fed hvidløg
1 stort løg eller 2 små
500 g hakket lammekød
2 æg - pasteuriserede
2 tsk salt
2 spsk rasp
2 tsk oregano
350 g grov bulgur
4-5 tomater
1 agurk
2 spsk olivenolie
Saft af 1 lime
Salt og peber

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 35 min.

1. Tænd ovnen på 225 grader (210 grader ved varmluft).

2. Skyl squashene og del dem på langs og udhul dem med en ske. Gem to håndfulde af squashkødet og hak det fint (resten smides ud). Hak løg og hvidløg fint.

3. Rør lammekødet med lidt salt og tilsæt derpå squashkød, æg, rasp, halvdelen af løget, hvidløg og oregano. Fordel farsen i de udhulede squash og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.

4. Kog bulguren i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt under låg i 10-12 min. Hæld evt. overskydende vand fra.

5. Skyl agurk og tomater, fjern kernerne og skær begge dele i små tern. Bland det godt med olivenolie, hakket løg, limesaft og salt og peber.

6. Server de farserede squash med tomatsalsa og bulgur.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2909 KJ (695Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 648 155 22
Kulhydrat 1216 291 42
Fedt 1045 250 36

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.