Mad

Hakkebøffer med rødbede-tabouleh

af Louisa Lorang 5. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøffer med rødbede-tabouleh. Få opskriften her

1 mellemstor rødbede100 g couscousgryn1 spsk. olivenolie1 tsk. salt2 dl kogende vand½ bundt forårsløg1 bundt bredbladet persillesaft af 1 citron3-4 spsk. olivenoliesaltENDVIDERE:400 g hakket oksekødolie til stegningcitron og rosmarinsalt (fra mandag)TILBEHØR:100 g blandet salatlidt olie og eddikeSkræl rødbeden, og riv den lidt fint. Kom den i en skål med couscous, olivenolie og salt. Rør rundt, og hæld det kogende vand over. Dæk skålen med film, og lad couscoussen trække i 10 minutter. Rør i couscoussen med en gaffel, så grynene bliver løse. Hak forårsløg og persille, og vend det i taboulehen. Smag til med citron, olie og salt.Form imens kødet til 4 små bøffer, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gennemtilberedte. Krydr dem med citron og rosmarinsalt.Servér bøfferne med tabouleh og blandet salat vendt med olie og eddike.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER