
Hakkebøf med rødbedesalat
29. november 2010Ingredienser
400 g rødbeder
1 spsk. olivenolie
1 spsk. flydende honning
salt
1 spsk. balsamicoeddike
1 lille bundt bredbladet persille, plukket og hakket
100 g fårefeta
50 g valnøddekerner
400 g hakket oksekød
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
groft brød
Skræl rødbederne, og skær dem i grove både. Kom dem i en bradepande med olie, honning og salt, og bag dem i en forvarmet ovn ved 175° i ca. 20 minutter, eller til de er let tilberedte, men stadigvæk har bid. Vend de varme rødbeder med balsamico og persille, og smag til med salt.
Anret varme rødbeder med smuldret feta og grofthakkede valnødder lige inden servering.
Form kødet til 4 små hakkebøffer. Steg bøfferne i en smule olie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og servér straks med lun rødbedesalat og groft brød.
Opskriften er til 2 personer
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



