Mad

Hakkebøf med rødbedesalat

af Louisa Lorang 29. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøf med rødbedesalat. Få opskriften her

400 g rødbeder1 spsk. olivenolie1 spsk. flydende honningsalt1 spsk. balsamicoeddike1 lille bundt bredbladet persille, plukket og hakket100 g fårefeta50 g valnøddekerner400 g hakket oksekødlidt olie til stegningsalt og peberTILBEHØR:groft brødSkræl rødbederne, og skær dem i grove både. Kom dem i en bradepande med olie, honning og salt, og bag dem i en forvarmet ovn ved 175° i ca. 20 minutter, eller til de er let tilberedte, men stadigvæk har bid. Vend de varme rødbeder med balsamico og persille, og smag til med salt.Anret varme rødbeder med smuldret feta og grofthakkede valnødder lige inden servering.Form kødet til 4 små hakkebøffer. Steg bøfferne i en smule olie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og servér straks med lun rødbedesalat og groft brød.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER