https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/10/41/madsag/boef5.jpg
Mad

Grøntsagsfrikadeller med rødbede og fennikel

10. oktober 2012
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Grøntsags frikadeller med rødebede og fennikel bliver din nye yndlingsspise, for de er gode sunde, kaloriefattige og så smager de virkelig godt. Prøv dem til aftensmaden allerede i dag.

Grøntsagsfrikdaller med rødbede og fennikel (10-12 stk.)

Ingredienser

1½ dl quinoa
1 rødbede, ca. 100 g
Ca. 75 g fennikelknold
75 g hytteost
2 spsk mel
1 æg
Salt, peber
Olie til stegning

LÆS MERE: Vil du have inspiration til flere grønne deller? SØNDAG har samlet 6 forrygende grønne deller til dig. Se dem her

Fremgangsmåde
Kog quinoaen i dækkende vand i 5 min. Hæld op i en sigte.

Hak rødbeden og fennikel et øjeblik i foodprocessoren og hæld i en skål. Tilsæt afkølet quinoa, hytteost,
mel, æg, salt og peber og rør sammen.

Form og steg frikadellerne i olie på en pande, ca. 3 min. på hver side.

LÆS MERE: Kan du ikke få nok rødbede? Prøv denne rødbede humus som tilbehør, se opskriften her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også