Mad

Grillet kyllingebryst med asparges-salat

af Louisa Lorang 11. juli 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er grillet kyllingebryst med aspargessalat. Få opskriften her

2 kyllingebrysteren smule olieENDVIDERE:2 små æg250 g grønne asparges250 g små tomater, halveredeolivenoliesalt og peberTILBEHØR:½ kg kogte små nye kartoflerSæt vand over til æg ogasparges.Dryp kyllingebrysterne med en smule olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande.Kom æggene i det kogende vand, og lad dem koge under låg i 4-5 minutter, til de er smilende. Skyl dem i koldt vand; pil dem, og del dem i 4-6 stykker hver. De må gerne smatte lidt.Knæk imens den nederste, træede ende af aspargersene, og kassér den. Kom aspargeserne i kogende saltet vand, og damp dem i 1-1½ minut. Dræn vandet fra.Vend de varme asparges med tomater, top med æg og lidt olivenolie. Krydr med salt, og servér straks grillet kylling med aspargessalat og nye kartofler.Opskriften er til 2 personerTIP: Kog gerne ekstra kartofler til onsdag!Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER