Mad

Grillet halloumi med tomater, basilikumolie og boghvede

af Louisa Lorang 25. oktober 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er grillet halloumi med tomater, basilikumolie og boghvede. Få opskriften her

2 dl boghvedesaltBASILIKUMOLIE:2 håndfulde basilikum½ dl olivenolie1 tsk. æbleeddikesaltSALAT:250 g halloumiost i skiverlidt olivenolie400 g blandede tomater i mundrette stykker1 rødløg i tynde bådelidt plukkede basilikumbladelidt saltKog boghveden mør under låg i ca. 15 minutter. Vend salt i til sidst, og dræn overskydende vand fra. Lad det køle lidt. Gem ²⁄3 af boghveden i køleskabet til tirsdag.Blend basilikum, olivenolie og eddike, og smag til med salt. Brug en stavblender og en høj beholder. Vend osten med lidt olie, og gril den på en varm pande. Vend tomater, løg og lun boghvede med lidt salt, og anret tomater og halloumi på et fad. Dryp med basilikumolie, top med basilikum, og servér straks. Opskriften er til 2 personerTIP: Kan du ikke skaffe boghvede, kan du bruge perlebyg eller perlespelt.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag